Een succesvolle spiegelbijeenkomst hangt voor een belangrijk deel af van wat de deelnemers te vertellen hebben. Zorg er dus voor dat je voldoende aandacht besteed aan de werving van deze mensen. Om je een beetje te helpen hebben we een paar superhandige tips voor je op een rijtje gezet…..deze week TIP 4

Idealiter ligt het aantal deelnemers tussen de acht en de twaalf. Als het om een zwaar onderwerp gaat kies dan voor acht deelnemers, zodat mensen voldoende tijd hebben om hun verhaal te doen. Betreft het een lichter onderwerp dan kunnen wat meer mensen deelnemen.

Mini-spiegelbijeenkomst

Heeft jouw organisatie nog weinig tot geen ervaring met spiegelbijeenkomsten? Overweeg dan om een mini-spiegelbijeenkomst te organiseren, met vier deelnemers. Dit levert al een schat aan informatie op en is een goede manier om met een beperkte tijdsinvestering ervaring op te doen met de methode.

Reservelijst

Daarnaast adviseren we je om twee deelnemers op een reservelijst te hebben. Als één van de deelnemers op het laatste moment afhaakt (en die kans is best groot) kun je terugvallen op je reservelijst.

De Xpeditie heeft veel ervaring met werving van deelnemers, zie ook onze andere tips.

Een keer sparren over de methode? Dat kan! Doe mee aan een van onze gratis webinars of neem contact op.