Op reis met de Xpeditie

De Xpeditie staat voor training, advies en onderzoek op het gebied van kwalitatieve cliëntfeedback.

Onze belofte

Overal om ons heen zien we dat organisaties in het sociale domein beter gaan luisteren naar de verhalen van hun cliënten. Dat zij die ervaringen belangrijk vinden, omdat zij daarmee de cijfers die uit kwantitatieve onderzoeken komen (beter) kunnen duiden. De verhalen achter de cijfers zijn onmisbaar om te kunnen sturen op klantwaarde.

Als gekwalificeerde reisleiders nemen we je mee op ontdekkingstocht naar het perspectief van je doelgroep. Die reis vraagt moed en lef, want de uitkomsten zijn vaak onzeker. Maar één ding kunnen we je nu al beloven: je krijgt gegarandeerd inspiratie en waardevolle inzichten en je doet nieuwe ervaringen op die je direct in de praktijk kunt gebruiken.

Loes ter Horst

Over Loes

Wat kunnen organisaties van hun klanten leren? Ik begeleid graag gesprekken hierover tussen ambtenaren en burgers, zorgprofessionals en cliënten, managers en medewerkers. Wat gaat er goed en waar zitten kansen voor verbetering? En hoe gebruik je deze kwalitatieve feedback zodanig dat klanten zich daadwerkelijk gehoord voelen en organisaties hun kwaliteit verbeteren? Hier draag ik graag aan bij.

Ik ben trots op de methodieken die we inzetten voor het ophalen van feedback, zoals de spiegelbijeenkomst en het leefwereldonderzoek. En draag deze methoden ook graag over via trainingen. Vind je het leuk om een keer van gedachten te wisselen met mij over kwalitatieve feedback van jouw klanten en de methoden hiervoor? Mail of bel mij!

Lees meer over Loes op LinkedIn
loes@deXpeditie.nl

Annemiek Nieuwstraten

Over Annemiek

Leren van ervaringen: verdiepende feedback.

Ik hou ervan om situaties te creëren waarin mensen worden uitgedaagd naar elkaar te luisteren en van elkaar te leren. Een goed doordachte en praktische methode is hierbij enorm behulpzaam. Ik ben steeds op zoek naar manieren om onze methoden – de Spiegelbijeenkomst en het Leefwereldonderzoek- én de training voor de gespreksleiders verder te verbeteren.

Het is mooi om te zien hoe geïnspireerd professionals raken door de feedback van hun cliënten. Door te horen wat goed gaat, krijgen ze de energie die nodig is om dat wat minder goed gaat aan te pakken.

In mijn aanpak vind ik een prettige en veilige sfeer belangrijk. Ik ben doelgericht en altijd op zoek naar concrete resultaten waar professionals en organisaties zichzelf daadwerkelijk mee kunnen verbeteren.

Lees meer over Annemiek op LinkedIn
annemiek@deXpeditie.nl

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de Xpress nieuwsbrief.

Ontvang onze gratis nieuwsbrief met hierin het laatste nieuws over spiegelbijeenkomsten, onze trainingen en ontwikkelingen in ons vakgebied.

Ontvang de Xpress nieuwsbrief

Experts in het ophalen en benutten van
kwalitatieve cliëntfeedback in het sociaal domein

V.O.F. De Xpeditie
info@deXpeditie.nl

Annemiek Nieuwstraten: +31 627 898 458
Loes ter Horst: +31 628 552 342

KvK: 62899082