Hoe gaat een spiegelbijeenkomst in zijn werk?

Webinar op 25 juni van 10.00-11.30 uur

Voor de start van de zomervakantie houden we nog eenmaal de Xpeditie Xperience. Overweeg je mee te doen aan onze training tot gespreksleider in het najaar? Dan is deze interactieve webinar iets voor jou!

25 juni van 10.00 – 11.30 uur

Tijdens de online bijeenkomst de Xpeditie Xperience nemen we je mee in de methode spiegelbijeenkomst en hoe wij dit organiseren. We hebben het o.a. over: doelgroepen en werving, de gespreksagenda en doorlooptijden. We laten je oefenen met de gesprekstechniek ‘explorerend vragenstellen’. Ook gaan we in op het effect van een spiegelbijeenkomst op de organisatie. Waarom heeft een spiegelbijeenkomst zoveel impact?

Verder, vertellen we je over onze oplossingen voor veelvoorkomende valkuilen en beantwoorden jouw vragen. We gaan in op hoe de methode spiegelbijeenkomst ten tijde van corona-maatregelen (deels) online ingezet kan worden.

Zoom je mee?

De Xpeditie Xperience vindt plaats via ZOOM. Zo kun je niet alleen kennismaken met ons, maar ook in gesprek met de andere deelnemers aan de bijeenkomst.

We willen de bijeenkomst persoonlijk houden, dus is er plek voor maximaal 20 deelnemers. Deelname is kosteloos.


>> Lees hier meer over spiegelbijeenkomsten voor gemeenten

Meld je aan!

  Blijf op de hoogte

  Meld je aan voor de Xpress nieuwsbrief.

  Ontvang onze gratis nieuwsbrief met hierin het laatste nieuws over spiegelbijeenkomsten, onze trainingen en ontwikkelingen in ons vakgebied.

  Ontvang de Xpress nieuwsbrief

  Wij organiseren spiegelbijeenkomsten voor o.a.:

  Experts in het ophalen en benutten van
  kwalitatieve cliëntfeedback in het sociaal domein

  De Xpeditie
  annemiek@deXpeditie.nl

  Annemiek Nieuwstraten: +31 627 898 458

  KvK: 92715990