Hoe zet je (online) spiegelbijeenkomsten in voor het CEO Wmo / Jeugd?

Webinar op 26 mei van 19.00-20.00 uur

Het CEO Wmo kan vanaf 2021 op nieuwe wijze worden uitgevoerd. Gemeenten zijn niet langer gebonden aan een vragenlijst om de cliëntervaringen te meten. Er mogen ook andere methoden worden ingezet, zoals de spiegelbijeenkomst. Voor het CEO Jeugd kan dit al langer. Ben jij werkzaam bij een gemeente en wil jij weten hoe je dit aanpakt? Doe dan mee aan onze gratis webinar.

26 mei van 19.00 -20.00 uur

Tijdens de online bijeenkomst de Xpeditie Xperience nemen we je mee in de manier waarop (online) spiegelbijeenkomsten ingezet worden voor het CEO Wmo / Jeugd. We hebben het o.a. over: doelgroepen en werving, de gespreksagenda, doorlooptijden en kosten en de eisen voor rapportage. Ook gaan we in op representativiteit in relatie tot een kwalitatieve aanpak van het CEO.

Verder, vertellen we je over onze oplossingen voor veelvoorkomende valkuilen en beantwoorden jouw vragen. We gaan in op hoe de methode spiegelbijeenkomst ten tijde van corona-maatregelen (deels) online ingezet kan worden.

Zoom je mee?

De Xpeditie Xperience vindt plaats via ZOOM. Zo kun je niet alleen kennismaken met ons, maar ook in gesprek met de andere deelnemers aan de bijeenkomst.

We willen de bijeenkomst persoonlijk houden, dus is er plek voor maximaal 20 deelnemers. Deelname is kosteloos.


>> Lees hier meer over spiegelbijeenkomsten voor gemeenten

Meld je aan!

  Blijf op de hoogte

  Meld u aan voor de Xpress nieuwsbrief.

  Ontvang onze gratis nieuwsbrief met hierin het laatste nieuws over spiegelbijeenkomsten, onze trainingen en ontwikkelingen in ons vakgebied.

  Ontvang de Xpress nieuwsbrief

  Wij organiseren spiegelbijeenkomsten voor o.a.:

  Experts in het ophalen en benutten van
  kwalitatieve cliëntfeedback in het sociaal domein

  V.O.F. De Xpeditie
  info@deXpeditie.nl

  Annemiek Nieuwstraten: +31 627 898 458
  Loes ter Horst: +31 628 552 342

  KvK: 62899082