Wij zoeken een freelance communicatiemedewerker/ content specialist!

Photo by Hamza Nouasria on Unsplash

De vacature:

De Xpeditie organiseert spiegelbijeenkomsten en traint gespreksleiders. Een spiegelbijeenkomst is een methode om feedback op te halen bij cliënten/ inwoners. Onze klanten zijn zorgaanbieders en gemeenten. Zij benutten de opgehaalde feedback om zorg en welzijn zo goed mogelijk te laten aansluiten op wat cliënten/ inwoners nodig hebben.

De Xpeditie bestaat uit twee gedreven experts met grootse plannen! Wij weten namelijk alles van spiegelbijeenkomsten en de waarde ervan voor gemeenten en zorginstellingen. Dat willen we Nederland (en de rest van de wereld) duidelijk maken.

We zoeken iemand die ons ontzorgt op het gebied van communicatie en marketing. Je werkt met een duidelijke planning en to-do-list en kunt goed afbakenen. De focus ligt op uitvoering van (in ieder geval) de volgende taken:

  • Content schrijven
  • Advertenties samenstellen en publiceren
  • Website actueel houden
  • Mails aan ons netwerk versturen
  • Nieuwsbrief schrijven en opmaken
  • (Online) brochures en rapporten opmaken

Zo nu en dan zullen we een beroep doen op je creatieve marketing skills: Hoe presenteren we de Xpeditie op een event? Waarmee kunnen we onze potentiële klanten nog beter bereiken?

Affiniteit met het sociaal domein is een pre. Immers, hoe beter je onze klanten en dienst snapt, hoe beter we kunnen samenwerken.

De grootte van de opdracht ligt tussen de 12-16 uur per maand, voor een periode van in ieder geval 4-6 maanden. De startdatum is in overleg.

Lijkt het jou leuk om een bijdrage te leveren aan de plannen van De Xpeditie, om alle organisaties in het sociaal domein te vertellen over spiegelbijeenkomsten? En vind je dat bovenstaande vacature bij jou past? Dan willen we graag met je kennismaken.

Stuur ons een mail, met daarin een korte reactie en een paar aansprekende voorbeelden van jouw relevante werkervaring. We laten zo snel mogelijk van ons horen.